Om mig

Jeg har masser af idéer og drømme at føre ud i livet. Min hjerne har altid været overaktiv på den måde. Det er som en kløe. Så i tidens løb har jeg prøvet mange ting og lært en masse brugbart og ubrugeligt (vidste du f.eks., at man kørte i venstre side af vejen i Sverige frem til 1967? Ikke mig). Nogle har deres meninger omkring mine valg her i livet, sådan er det jo. Jeg tror på, at man kan, hvad man vil, så længe ønsket er stort nok. Også det er der delte meninger om. Men vi lever kun dette liv én gang, så hvorfor ikke prøve at gøre det lidt spændende?

Den nysgerrige og kreative del af mig har hjulpet mig gennem de sværeste tider. Intet slår en dag med fordybelse i sine interesser. Jeg har altid været den type, der hellere ville sidde på mit værelse og skrive, læse eller lave noget andet end at drikke mig fuld blandt 200 mennesker.

Nu er mine kreationer – både de mislykkedes og dem der lykkedes – så begyndt at fylde lidt i hjemmet, så derfor fik jeg den idé at dele dem med andre. Det er så her what.art kommer ind i billedet. Her skriver jeg blog, hvor jeg deler min viden om fotografi, bøger, livet og andre ting. Jeg giver dig også mulighed for at købe mine billeder og håndlavede produkter, hvis du har lyst.

Niklas H-L

Advertisements