Om mig

Jeg har masser af idéer og drømme at føre ud i livet. Min hjerne har altid været overaktiv på den måde. Det er som en kløe. Så i tidens løb har jeg prøvet mange ting og lært en masse brugbart og ubrugeligt. Nogle har deres meninger omkring mine valg her i livet, men jeg er blevet set ned på nok i mit liv til at lade det passere. Jeg tror på, at man kan, hvad man vil, så længe ønsket er stort nok. Også det er der delte meninger om. Men vi lever kun dette liv én gang, så hvorfor ikke prøve at gøre det til et liv man selv føler, der er værd at leve?

Den nysgerrige og kreative del af mig har hjulpet mig gennem de sværeste tider. Intet slår en dag med fordybelse i gamle og nye interesser. Jeg har altid været den type, der hellere ville sidde på mit værelse og skrive, læse eller skabe et eller andet end at drikke mig fuld blandt 200 fremmede mennesker på et mørkt diskotek.

Nu er mine kreationer – både de mislykkedes og dem der lykkedes – så begyndt at fylde lidt i hjemmet, så derfor fik jeg den idé at dele dem med andre. Det er så her what.art kommer ind i billedet. Her skriver jeg blog, hvor jeg deler min viden om fotografi, bøger, livet og andre ting (én niche bliver alt for hurtigt kedeligt). Jeg giver dig også mulighed for at købe mine billeder og forskellige håndlavede produkter, hvis du har lyst.

Niklas H-L

Advertisements