Om mig

Jeg har altid fået at vide af såkaldte vejledere, at jeg skulle komme lidt ned fra skyerne. Jeg havde åbenbart alt for mange interesser og drømme og det syntes de var forkert. Måske havde de ikke mødt en som mig før.

Jeg har mange gange kastet mig ud i at lære at spille guitar, ukulele eller klaver. Så ville jeg være den næste store verdenskendte kameramand – jeg gik da også på to filmskoler. Jeg har kastet mig ud i vildmarkstræning og vandring i Sverige. Jeg ville være tegner for tegnefilm, filmanmelder, Youtuber, skuespiller, grafisk designer, filminstruktør, IT-mand, forfatter og fotograf. Hvem ved, hvad det næste bliver? Måske havde vejlederne lidt ret.

Alt det der med et 8-16 job har aldrig rigtig interesseret mig. Jeg vil være min egen chef, selv bestemme min tøjstil og være motiveret og glad hver morgen. Jeg havde brug for et sted, hvor jeg kunne udtrykke mig og dele mine kreationer med alle. Det er så her what.art kommer ind i billedet.

Jeg tror stærkt på, at man kan være lige den, man har lyst til. Alle har et kald, de er nødt til at følge.

Vi kan ikke alle gå med den samme hvide t-shirt.

Niklas H-L

Advertisements