Udgivet i Skriv en kommentar

Nyt i shoppen! Håndlavet læder-notesbog

Photo by Angelina Litvin on Unsplash

Hvis du skal ud at rejse eller bare mangler en fed notesbog til dine skriblerier, så har jeg lavet denne lille notesbog med læderomslag.

Den er blevet skabt ud fra mit eget personlige behov for at skabe. Jeg bliver rastløs af ikke at lave noget og eftermiddagene skal jo bruges på et eller andet. Måske er der andre derude, der deler min glæde ved læderprodukter, men som måske ikke lige har tiden/erfaringen til selv at lave det.

Derfor har jeg valgt at sætte det til salg. Løbende kommer der sikkert flere ting.

Er der interesse i at se, hvordan den blev lavet, har jeg oven i købet lavet en video, der demonstrerer det. Se den her:


Og den kan købes her:

Niklas H-L

Advertisements

Kommenter

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.